بگذارید شهید رییسی یک سرمایه ملی باقی بماند

ساخت وبلاگ

 

 

بگذارید شهید رییسی یک سرمایه ملی باقی بماند

سید ابراهیم رییسی در دومین حضور در انتخابات ریاست جمهوری موفق شد از 28 میلیون و 933 هزار و 4 نفر رای ماخوذه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیش از 17 میلیون رای به ساختمان ریاست جمهوری در خیابان پاستور تهران  راه پیدا کند این در حالی بود که   59 میلیون  نفر از ایرانیان واجد شرایط شرکت در انتخابات بودند.

بهر حال رییسی  در زمان انتخابات  در زمینه ای بهبود شرایط معیشت و اقتصاد مردم وعرصه های فرهنگی ، اجتماعی ،  سیاسی  و ... وعده های داد و انصافا  در مدت حیات و مسئولیت خود شبانه روز تمام توان و ظرفیت خود را به کار بست که وعده های داده شده را محقق سازد.

در زمینه موفقیت دولت سیزدهم در تحقق وعده های داده شده می توان به آمارهای رسمی  و اظهار نظر کارشناسان خبره و بی طرف و واقعیت های سفره های  مردم و آنچه که در بازار می گذرد؛ استناد کرد .

بدون هیچ گونه تردید دولت سیزدهم نیز همانند تمام دولت ها دارای نقاط ضعف و قوت بوده و قضاوت در خصوص عملکرد آن باید با نگاه منصفانه و به دوراز هر گونه بزرگ نمایی غیر واقعی صورت بگیرد.

در حالی که نزدیک به یک سال از دوره اول مسئولیت رییس جمهور پرکار باقی مانده بوده سقوط تلخ بالگرد وی و همراهانش برای دومین بار پس از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری را به جلو انداخت.  

هر چند همانگونه که ابتدا  اشاره شده شهید رییسی از میزان آرای ماخوذ انتخابات دوره سیزدهم  بیش 61 درصد رای را کسب کرده بود که این میزان بالاتر از حسن روحانی و کمتر از شش رییس جمهور دیگر بود؛  اما روسای جمهور می توانند با عملکرد موفق و افزایش رضایتمندی مردم در دور اول میزان رای خود را در دوره دوم افزایش دهند که افزایش آرای آقای خاتمی در دوره اول از  ۲۰میلیون‌و ۱۳۸هزارو ۷۸۴ رأی در دوره دوم به ۲۱میلیون‌و 659هزارو ۵۳ رأی یکی از این مصادیق است

دست تقدیر فرصت اینکه شهید رییسی در دوره دوم ریاست جمهوری خود را در معرض قضاوت و رای مردم قراردهد ؛ نداد اما گذشته از موفقیت های کسب شده و یا ناکامی های دولت سیزدهم  سید ابراهیم رییسی به جهت برخی از ویژگی های فردی از جمله تواضع ، صداقت ، سیادت ، پر تلاش بودن ، برخورداری از سعه صدر ، داشتن گوش شنوا و ...   توانسته بود نگاه های دیگری  از مردم را به خود جلب  و همراه کند.

چگونگی وقوع حادثه تلخ سقوط بالگرد و شهادت رییسی و همراهانش احساسات و تاثر اکثریت مردم ایران را برانگیخت و تشیع چند میلیونی رییس جمهور سیزدهم نشان داد که ریسی به عنوان یک چهره خوشنام و فرا تر از جریانات سیاسی قرار گرفته است.

در کشور های مختلف چهره ای که حتی از یک حزب و گروه سیاسی به عرصه مدیریت کشورمعرفی می شود و مورد  اقبال و احترام مردم قرار می گیرد  به عنوان یک ظرفیت و سرمایه ای ملی مورد توجه قرار می گیرد و حاکمیت از این ظرفیت و سرمایه برای وفاق و انسجام ملی حفظ و حراست کنند تا در بزنگاه های تاریخی ازآن ظرفیت برای همدلی و وحدت جامعه و مدیریت چالش ها و بحران های سخت داخلی و خارجی استفاده کند.

ایران به کشور از دست دادن فرصت ها و یا سوزاندن و هدر دادن سرمایه و ظرفیت های ملی شهره است لذا صاحب قلم معتقد است پس از شهادت رییسی ، بخشی از حاکمیت و دوستداران شهید جمهور آگاهانه و یا ناآگاهانه بخشی  از ظرفیتی که  شهادت رییس جمهور برای انسجام و وحدت ملی ایجاد کرده بود را در بازی ها و منافع زودگذر سیاسی هزینه کردند.

 در این روزها بویژه  در ایام تبلیغات و بعضا از سوی تعدادی از نامزد های انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری شاهد هستیم که برخی از نامزد های انتخابات برای جذب آرای مردم و پنهان کردن نقاط ضعف بعد از یک جمله بلافاصله نام  شهید رییسی را بر زبان جاری می کنند تا مردم آنها را شهید رییسی ببینند و رای به خود و جریانشان را رای به شهید رییسی معرفی کنند و در مقابل رای به کاندیدی رقیب را رای به جریان ضد انقلاب ، نفوذی و ... معرفی کنند یعنی به نوعی در انتخابات دو قطبی رییسی و مخالفان وی را شکل داده اند.

البته درمیان نامزد های انتخابات که برخی خود را پاپ تر از کاتولیک معرفی می کنند و همچنان جامه سیاه برتن دارند بر اساس برخی از اخبار در زمان حیات رییسی خون به دل ایشان کردند و ناکارآمد یشان در جامعه هدف کاملا آشکار است هر چند که در مناظرات شب را روز و بد اخلاقی  و لجن پراکنی را دفاع از انقلاب معرفی کنند.

یقیننا جریانات ، شخصیت ها ، سخنرانان و نامزد های انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری  که دوقطبی موافقان و مخالفان رییسی را شکل داده اند نه تنها به رییسی خدمت نکرده اند بلکه در حق رییسی عزیز ظلم و جفا کرده اند و شخصیتی که می توانست ومی تواند همچنان به عنوان یک سرمایه و ظرفیت ملی باشد را درمحدود تنگ سیاسی خود تقلیل داده اند.

 سوال این است که اگر به هر دلیل رقیب آقایان که خود را ادامه دهنده  مسیر شهید رییسی معرفی می کنند موفق به کسب رای اعتماد مردم که امام (ره) آن را میزان  معرفی کرده است کسب کنند آیا باید اینگونه تفسیرکرد  و گفت ؛ که اکثریت مردم مخالف آیت اله رییسی هستند و عملکرد وی مورد رضایت مردم نبوده است و اگر چنین شود جریانات ، شخصیت ها و نامزد های انتخابات که ظرفیت ملی رییسی را در حد مقاصد و منافع سیاسی و گروهی خود تقلیل دادند وهزینه کردند چه پاسخی در برابر ظلمی که به شهید جمهور داشتند خواهند داشت؟

 شایسته و بهتر بود با نگاه به آینده و منافع ملی کشور و نظام  ظرفیت شهید رییسی  در رقابت های سیاسی و گروهی اینگونه ارزان هزینه نمی شد تا از این سرمایه معنوی در بزنگاه های تاریجی در جهت عبور از چالش های بزرگ و سخت استفاده کرد.

 بهرحال می توان در زمان اندک باقی مانده در انتخابات بخشی از خسارت های که به ظرفیت ملی رییسی شده است را با تمرکز بر معرفی برنامه ها برای برون رفت کشور و مردم از شرایط سخت کنونی و توقف بد اخلاقی ، تخریب و تهمت به رقیبان جبران کرد و اجازه داد  که مردم در فضای آزاد و آرام رییس جمهور دلخواه خود را انتخاب کنند.

رسانه‌هایِ مدیران چرا؟...
ما را در سایت رسانه‌هایِ مدیران چرا؟ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fbaranetedald بازدید : 9 تاريخ : چهارشنبه 13 تير 1403 ساعت: 20:25